Jacek_E 40 Posted February 13, 2018 Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć do czego mają służyć te walentynkowe prezenty? Widzę, że można je wymieniać w wydarzeniu "z miłości do łowienia" jednak jeżeli wymieniłem żółte krążki za 100 milionów a do miliarda brakuje mi więcej niż stażyście do emerytury, to do czego niby te paczuszki mają służyć i po co są numerowane? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 126 Posted February 13, 2018 3 godziny temu, Jacek_E napisał: Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć do czego mają służyć te walentynkowe prezenty? Widzę, że można je wymieniać w wydarzeniu "z miłości do łowienia" jednak jeżeli wymieniłem żółte krążki za 100 milionów a do miliarda brakuje mi więcej niż stażyście do emerytury, to do czego niby te paczuszki mają służyć i po co są numerowane? numerowane nie mam pojęcia a czemu mają służyć to wiem. Wysyłaniu bezwartościowych prezentów zamiast których można było chociaż 3 jo lub gazety wysłać Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted February 14, 2018 Dnia 13.02.2018 at 09:19, Jacek_E napisał: Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć do czego mają służyć te walentynkowe prezenty? Pewnie będzie jakiś konkurs podobny do świątecznego, gdzie trzeba było podobnymi przynętami wykonać zadania na poszczególnych łowiskach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacek_E 40 Posted February 14, 2018 Właśnie miałem nadzieję że będzie jakiś konkurs ale.... Albo te miłosne prezenty będą do wykorzystania w dzień kupały albo programiści poszli na łatwiznę i uruchomili część programu ze świątecznego eventu zmieniając tylko obrazki i nazwy. No chyba że zamiarem było od początku zrobienie wała z graczy, bo po co mają sobie wysyłać zanęty czy też gazetki, jak mogą bezwartościowe prezenciki (a co niektórzy napalili się na nie jak pigmejka na wibrator elektryczny w rozmiarze XXL) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juzek zpod usemki 2 Posted February 15, 2018 Najśmieszniejsze w tym całym konkursie jest to, że prawdopodobnie wygra go tajemniczy gracz laminex który wygrał ostatni podobny konkurs "Noworoczne Postanowienia". Gość zero osiągnięć, 70% ryb na wszystkich łowiskach ma na 0 pkt. albumowych a pozostałe 30% średnio na 30 pkt. ale jak widać można w ten sposób natrzaskać tryliony miedziaków. Więc albo ktoś tu robi z nas wariatów i udaje, że wszystko jest ok i "nie stwierdzono problemu" albo zwyczajnie podstawia trefne konto po raz drugi by nagrody nie wpadły przypadkiem w niepowołane ręcę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacek_E 40 Posted February 15, 2018 No to świeża ciekawostka jak robią nas w wała na promocjach Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacek_E 40 Posted February 15, 2018 Co do konta laminex to czepiacie się bardzo dobrego gracza. Gość ma rekord nieco powyżej 1100 kg czyli łapiąc 5 tonowych rybek na minutę ma 120 tys. monet. To daje 7 mln 200 tys na godzinę, czyli 172 mln 800 tys na dobę, czyli w 30 dni robi te 5 miliardów z groszami. Możliwe? No pewnie że tak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 126 Posted February 15, 2018 2 godziny temu, Jacek_E napisał: Co do konta laminex to czepiacie się bardzo dobrego gracza. Gość ma rekord nieco powyżej 1100 kg czyli łapiąc 5 tonowych rybek na minutę ma 120 tys. monet. To daje 7 mln 200 tys na godzinę, czyli 172 mln 800 tys na dobę, czyli w 30 dni robi te 5 miliardów z groszami. Możliwe? No pewnie że tak Na FB koleś ma 9 miliardów...dziwnym trafem też ostatnio wygrał... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BJ Blazkowicz 1 Posted February 15, 2018 2 godziny temu, Jacek_E napisał: Co do konta laminex to czepiacie się bardzo dobrego gracza. Gość ma rekord nieco powyżej 1100 kg czyli łapiąc 5 tonowych rybek na minutę ma 120 tys. monet. To daje 7 mln 200 tys na godzinę, czyli 172 mln 800 tys na dobę, czyli w 30 dni robi te 5 miliardów z groszami. Możliwe? No pewnie że tak Jasne. Odżywianie przez kroplówkę, walenie w pieluchę. Zero bzykania. Zasiłek dla bezrobotnych - da się zrobić Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZŁY_POSEJDON 24 Posted February 16, 2018 11 godzin temu, BJ Blazkowicz napisał: Jasne. Odżywianie przez kroplówkę, walenie w pieluchę. Zero bzykania. Zasiłek dla bezrobotnych - da się zrobić Po co tak? wystarczy dobry program Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted February 16, 2018 4 godziny temu, ZŁY_POSEJDON napisał: Po co tak? wystarczy dobry program Ale tutaj większość nie wierzy w "dobre programy" do złych rzeczy.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted February 18, 2018 Dnia 13.02.2018 at 09:19, Jacek_E napisał: Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć do czego mają służyć te walentynkowe prezenty? Cytat Pewnie będzie jakiś konkurs podobny do świątecznego, gdzie trzeba było podobnymi przynętami wykonać zadania na poszczególnych łowiskach. No i okazało się, że znowu byłem niepoprawnym optymistą.. Odpowiedź była dużo prostsza: DO NICZEGO ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZŁY_POSEJDON 24 Posted February 20, 2018 I po co bylo to zbierac lepiej sobie gazetki wysłać Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted February 21, 2018 23 godziny temu, ZŁY_POSEJDON napisał: I po co bylo to zbierac lepiej sobie gazetki wysłać Jak ktoś miał inne malutkie konta na moczykiju lub amatorze, to wiedział do czego wykorzystać.. Quote Share this post Link to post Share on other sites