Rennard 21 Posted November 6, 2017 W tym temacie zapraszamy do dyskusji odnośnie gry Fishing Clash Prosimy dzielenie się opiniami jedynie odnośnie nowej gry. Jeżeli zajdzie taka potrzeba powstanie osobne zakładka na forum dla Fishing Clash. Offtop będzie usuwany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted November 8, 2017 A będzie wersja tej gry na stacjonarki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ania 33 Posted November 9, 2017 Może jestem dziwna ale jakoś nie intereseuje mnie nowa gra o rybach. Nie wiem po co wogóle została zrobiona . W starą jeszcze gram z przyzwyczajenia ale ostatnie zmiany z levelami na rybach wyleczyły mnie z inwestowania w cokolwiek Bo i po co .Zanim osiągne level 20 na jakiejkolwiek rybie to minie duzo czasu .Gram tym co ugram sama a jak nie ugram to trudno.Może z braku postepów szybciej mi sie znudzi i wkońcu zakończe przygode z wirtualnymi rybami hehe 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rennard 21 Posted November 9, 2017 Dnia 8.11.2017 at 10:09, GKar napisał: A będzie wersja tej gry na stacjonarki? Możliwe, że w przyszłości się pojawi, zależy jakie będzie zainteresowanie grą Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rennard 21 Posted November 9, 2017 15 minut temu, Ania napisał: Może jestem dziwna ale jakoś nie intereseuje mnie nowa gra o rybach. Nie wiem po co wogóle została zrobiona . W starą jeszcze gram z przyzwyczajenia ale ostatnie zmiany z levelami na rybach wyleczyły mnie z inwestowania w cokolwiek Bo i po co .Zanim osiągne level 20 na jakiejkolwiek rybie to minie duzo czasu .Gram tym co ugram sama a jak nie ugram to trudno.Może z braku postepów szybciej mi sie znudzi i wkońcu zakończe przygode z wirtualnymi rybami hehe Gra generalnie różni się stylem i sposobem prowadzenia rozgrywki. Jest też znacznie prostsza niż Let's Fish Quote Share this post Link to post Share on other sites
leontsg 36 Posted November 12, 2017 Racja prosta gra tylko za wszystko kasa , Lf mialo taka popularnosc bo byla dobra rywalizacja jakiej juz nie ma . Nie polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites