augustGTW 0 Posted February 2, 2017 mam kłopot, ponad 2 godziny temu łowiłem ryby w wyzwaniu 1na1 i wygrałem, screen niżej Niestety coś się zawiesiło i trwa to już z 2 godziny, a w tym czasie po uruchomieniu komputera, licznych odświeżeniach strony okazało się, że przeciwnik złowił większe ryby, a mimo to gra dalej jest w zawieszeniu. Mogę dalej tu łapać ale na ekranie mam cały czas ten pojedynek, z innych opcji gry nie da się skorzystać proszę o pomoc, dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
augustGTW 0 Posted February 2, 2017 Już wszystko działa poprawnie, po 5 godzinach pewnie to przez Niemca hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Azirik 16 Posted February 2, 2017 Zdumiewające. Administracja stara się jak może, a problemów z grą coraz więcej....Niektórzy Niemcy grają uczciwie. ( Tego na zdjęciu nie znam, więc nie mogę za niego ręczyć. Wygląda nie niezłego cwaniaka. ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 126 Posted February 6, 2017 Dnia 2.02.2017 at 18:56, Azirik napisał: ( Tego na zdjęciu nie znam, więc nie mogę za niego ręczyć. Wygląda nie niezłego cwaniaka. ) A j a go znam na FB gra w klubie cudownych wędkarzy LFF Quote Share this post Link to post Share on other sites
renata 11 0 Posted February 7, 2017 JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W POJEDYNKU 1v1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Azirik 16 Posted February 9, 2017 (edited) Dnia 7.02.2017 at 19:09, renata 11 napisał: JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W POJEDYNKU 1v1? To jest trochę skomplikowane. Po pierwsze musisz znaleźć przycisk GRAJ. W tym celu wchodzisz w wyzwania 1 vs1 , następnie wybierasz wspomniany przycisk GRAJ , po dokonaniu właściwego wyboru wciskasz go i w tym momencie zaczyna się magia: system szuka adekwatnego przeciwnika. Czekaj cierpliwie, wstrzymaj oddech. Gdy system znajdzie przeciwnika, wtedy sprawdzasz rybkę , dobierasz spokojnie sprzęt, łowisz pod rekord, potem znów dobierasz odpowiedni zestaw, łowisz pod rekord drugą rybkę , wygrywasz i pozostaje już tylko cieszyć się główną nagrodą - CHWAŁĄ Natomiast pozostałą część czasu możesz poświęcić na zrobienie 3 GWIAZDKOWEGO EVENTU. W przypadku gdy , jeszcze czas zostaje, to standardowo, możesz posprzątać w domu, ugotować, wyprać pieluchy lub gacie mężowi itd. itp. ( Nie sama grą człowiek żyje lub gracz ) Edited February 9, 2017 by Azirik Quote Share this post Link to post Share on other sites