Marekszuwarek 11 Posted February 5, 2017 Dnia 1.02.2017 at 10:06, Zenek napisał: Hej dzięki za wiadomość zrobimy cos z tym Bardzo proszę. dla ułatwienia pokaże o co chodzi. Na zdjęciu w kółku zawsze była cyfra potwierdzająca ile dany gracz ma storn ryb legendarnych teraz jej nie ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider175 14 Posted February 5, 2017 Dlaczego przy zmianie rangi na karp nie dostałem w skrzynce lepszej łuski już 2x się tak zdarzyło Quote Share this post Link to post Share on other sites
vitekga 30 Posted February 5, 2017 Prawdopodobnie musisz odświeżyć stronę zanim odbierzesz nagrody. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider175 14 Posted February 6, 2017 Sprawdzone niestety odświeżenie nic nie daje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adullek 8 Posted February 19, 2017 Martwi mnie to, że nieuczciwa część środowiska tzw. „graczy” niestety znów zaczyna oszukiwać i dogadywać się w pojedynkach. Świadczy o tym czat ogólny jak wielki jest brak uczciwości w " walce" . Trzeba koniecznie coś z tym zrobić. Są trzy wyjścia : - usunąć pojedynki, bo znów zaczęły niewłaściwie służyć graczom - obniżyć nagrody za pojedynki włącznie z punktami prestiżu - można tez ukarać osoby, które zamiast walczyć dogadują się i zabierać im część banknotów a najlepiej perły. No chyba że regulamin apriorycznie dopuszcza ustalenie wyniku pojedynków. WSTYD!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lodowybor 0 Posted March 20 gram juz prawie miesiac mam lvl 45 i dlaczego mnie nichce wykosowc w wyzwaniach. morze komputer powinien losowac abo co .bo misie wydaje ze pojedynki sa ustawiane przez niezbyt uczciwych graczy Quote Share this post Link to post Share on other sites