ESOX 17 Posted February 26, 2016 Najbliższa promocja 'Exp x2' - czwartek 3 marca. Powodzenia 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dabar 38 Posted March 2, 2016 czwartek, 03 marca i kiszka stolczanka a nie exp x2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Burzanov 35 Posted March 3, 2016 Zaspało im się. Teraz działa. Pewnie napiszą, że nikt nie pisał o całodniowej promocji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 126 Posted March 3, 2016 zgadza się exp około 8 dopiero wystartował....szkoda, że zaraz po północy gwiazdkę 50 tys użyłem bo niby już nowy dzień i miał exp x 2 być Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted March 3, 2016 (edited) 11 godzin temu, dabar napisał: .. i kiszka stolczanka a nie exp x2 Podobają mi się takie nazwy własne.. A tak swoja drogą, może by tak kiedyś zrobić powiedzmy godzinną sesję EXP x4? Od razu mam hasło reklamowe: Wybiła godzina, zła ryba się spina, Tu Szczupak zjadł Płotkę, tam Sum zagryzł Lina Szybko łapcie za kije, dzisiaj 4 razy tyle! Edited March 3, 2016 by GKar Quote Share this post Link to post Share on other sites
dabar 38 Posted March 3, 2016 2 minuty temu, GKar napisał: może by tak kiedyś zrobić powiedzmy godzinną sesję EXP x4 Na 380 levelu przy exp x2 przez godzine wbija sie 5%. By sie przydało exp x10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GKar 98 Posted March 3, 2016 2 minuty temu, dabar napisał: Na 380 levelu przy exp x2 przez godzine wbija sie 5%. By sie przydało exp x10 Mogło by być x10, powiedzmy extra dla graczy od 300 lv.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 126 Posted March 3, 2016 Wystarczy exp x 2 byle działał bo odpowiedź z supportu dostałem że jest wszystko ok. Gracze widzą że exp zadziałał od 8 rano ale oni nie....no ręcę opadają Quote Share this post Link to post Share on other sites
ESOX 17 Posted March 5, 2016 Dnia Thursday, March 03, 2016 at 09:56, Marcin napisał: zgadza się exp około 8 dopiero wystartował....szkoda, że zaraz po północy gwiazdkę 50 tys użyłem bo niby już nowy dzień i miał exp x 2 być Wystarczy wykonać 2-3 zarzuty przed użyciem bonusów i od razu wiadomo na 100% czy już działa. Ja tak robię Dnia Thursday, March 03, 2016 at 11:24, GKar napisał: Mogło by być x10, powiedzmy extra dla graczy od 300 lv.. Najlepiej chyba jakby zostało to podzielone na rangi - im wyższa ranga tym wyższy mnożnik. Quote Share this post Link to post Share on other sites